«
Eindelijk rust in je hoofd

Alsof er een stralend nazomerzonnetje straalt van binnenuit. Dat is wat deze cursus voor je gaat doen. ☀️

Stel je voor - minder zorgen, minder spanning en minder stress. Je ervaart innerlijke rust, blijdschap en dankbaarheid. Alsof er een zonnetje straalt van binnenuit. In deze cursus laat ik je zien hoe je dit stap voor stap voor elkaar krijgt.

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

De cursus bij het boek Leven met wind mee

Het is wat het is werd ontwikkeld als perfecte metgezel bij mijn tweede boek Leven met wind mee. De cursus helpt je een stap verder te gaan en een laag dieper, zodat je meer resultaat boekt met minder moeite.

De cursus is compact (zodat het niet teveel van je tijd in beslag neemt) en echt ontwikkeld om nieuwe inzichten te realiseren.

Het ontwikkelen van innerlijke rust is anders dan veranderingen in je buitenwereld realiseren. Het gaat soms een beetje tegen je intuïtie in. Als je bijvoorbeeld meer discipline wilt ontwikkelen, dan zijn er allerlei praktische dingen die je kunt doen. Als je meer innerlijke rust wilt realiseren dan moet je vooral leren observeren en minder ondernemen.

Maar geen zorgen – het is allemaal logisch opgebouwd en helder uitgelegd. Ik weet zeker dat deze cursus je zal inspireren en ik hoop echt dat ik je mag helpen om meer innerlijke rust te ervaren.

Je ontdekt hoe je het leven leert accepteren zoals het is, zodat je meer rust en vrijheid ervaart.

Waar we aan werken in deze cursus

In Het is wat het is gaan we dieper in op innerlijke rust. Ik laat je zien wat het is, wat het niet is, wat de misverstanden zijn, waarom je er meer van wilt ervaren en hoe je het stap voor stap voor elkaar krijgt.

We houden het nuchter en zo eenvoudig mogelijk. Geen overbodig gezweef, geen onnodige filosofische hoogdraverij. Ik laat je duidelijk zien hoe het werkt en hoe je er meer van kunt krijgen. Met prikkelende invul opdrachten en praktische oefeningen.

De cursus is de perfecte metgezel bij Leven met wind mee, hoewel zowel de cursus als het boek ook prima op zichzelf staan.

Als je klaar bent met deze cursus heb je een duidelijker beeld van wat realiteit precies is en zul je vaker lachen om je problemen. Precies zoals het hoort, als je het mij vraagt.

Wat leer je in Het is wat het is?

Het is wat het is barst van inspirerende tips en inzichten die je snel vooruit helpen:

 • Ontdek de voordelen van innerlijke rust.
 • Leer het leven meer accepteren zoals het is.
 • Ervaar hoe het voelt om de controle los te laten.
 • Ontdek tips om een druk hoofd te kalmeren.
 • Leer slimmer omgaan met lastige emoties.
 • Ontdek waarom je niet je gedachten bent.
 • Leer wat mindfulness is en wat het niet is.

Het is wat het is borduurt verder op wat je hebt geleerd in Leven met wind mee, met praktische invul opdrachten, prikkelende vragen en leuke oefeningen. Zo breng je de ideeën uit Leven met wind mee eenvoudig in de praktijk.

Heb je ook zo'n zin om aan de slag te gaan? Schrijf je dan direct in, je kunt meteen beginnen!

Als je die verhalen in je hoofd minder serieus neemt, wordt je hele leven een stuk eenvoudiger.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.6 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 9.5
  “Zowel deze e-cursus als het boek 'leven met wind mee' hebben ervoor gezorgd dat ik op deze korte periode al meer rust ervaar in mijn leven. Ik merk zelfs op dat ik 's morgens vaker met een glimlach de dag start. Deze cursus is een aanrader voor iedereen die aan de slag wil gaan om meer rust te ervaren om een leuke en eenvoudige manier. Dank je wel Jelle ”
  Miranda uit Genk
 • Beoordeling: 9
  “Fijne cursus, een eye opener met betrekking tot de rust die je in je zelf kunt vinden wanneer je je gedachten leert los te laten.”
  Margaret (52)
 • Beoordeling: 9.5
  “Uiteindelijjk gekozen om deze cursus te doen. ben zeer nieuwsgierig naar de boeken van Jelle. Jelle geeft simpele en praktische tips om dingen te verbeteren en heel belangrijk te relativeren. Het is natuurlijk niet de oplossing voor alle problemen, maar het maakt in ieder geval bewust van het feit dat je weer teveel aan het piekeren bent!! Jelle bedankt!!”
  Willeke
 • Beoordeling: 9
  “Deze e-cursus is een heel fijne aanvulling op 'Leven met de wind mee.' Opgedeeld in duidelijke lessen met vragen om meer inzicht te krijgen. Heel fijn. ”
  Maya
 • Beoordeling: 9.6
  “Ik vond deze eCursus erg leerzaam, interessant, nuttig, waardevol, maar vooral ook bijzonder. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand zo goed te volgen is en daardoor lijkt te begrijpen wat ik in het dagelijks leven meemaak aan angsten, gedachtes, problemen, dromen en wensen. Kortom: Jelle is echt een topdocent en ik zou deze eCursus zeker aanraden voor diegene (waaronder ikzelf) die zich regelmatig gestresst voelen en zich zorgen maken over dingen die helemaal niet belangrijk of aan de orde zijn! Echt het verruimt je geest en brein en last but not least: het maakt je leven een stuk makkelijker! ;D”
  Lois uit Maarssen
 • Beoordeling: 9.5
  “Door de cursus weer met beide benen op de grond. Bijzonder hoe er toch weer een nieuw inzicht oppopt. ”
  Diana (57)
 • Beoordeling: 10
  “Fijne cursus, met pakweg 10 minuten per keer weer voeding om een stukje rust en bezinning voor mezelf aan te leren. Het spreekt me erg aan, en ik merk dat het werkt. Vooral door de combinatie met (leren)mediteren. Je kunt zelf tempo bepalen, ik vond het fijn om iedere week 1 les te lezen/maken en op te pakken. ”
  Irma (45)
 • Beoordeling: 9.8
  “Het is wat het is eCursus is zo'n geweldige 'open deur' waar je vaak niet door de deur gaat of de deur maar open doet. De cursus geeft je veel oh ja momenten en ook veel nieuwe inzichten waarbij praktische tools worden aangegeven die ieder zich eigen kan maken op zijn eigen manier. Het geeft je meer inzicht hoe je state of mind werkt en hoe dat eigenlijk ook logisch is en je dus ook zo je eigen leven fijner kunt maken. Zeker een super aanrader! Susan, 37, Dongen”
  Susan (38)
 • Beoordeling: 10
  “De cursus sluit goed aan bij de boeken. Duidelijk, eenvoudig en helder. Wat als je de cursus en boeken goed tot je neemt het leven ook kan zijn. ”
  Nanne (44)

Opgelet - korting voor lezers van het boek!

Heb je Leven met wind mee al in huis? Dan heb je misschien recht op een gratis cursus. Doorloop hier de checklist.

1. Je hebt het boek met zwarte 'gratis cursus' sticker op de kaft

Heb je een zwarte 'gratis cursus' sticker op de kaft uit de beperkte oplage? Volg de instructies voorin het boek (naast de inhoudsopgave) en verzilver jouw unieke code hier. Je kunt deze cursus gratis volgen.

2. Je hebt het boek zonder sticker of het eBoek

Als lezer van het boek heb je recht op €10 korting op de cursus. Hoe werkt dat?

Log in op je eigen windmachine volgens de instructies in het boek. Hier vind je een couponcode. Klik hieronder op de knop, en vul tijdens het afrekenen je couponcode in. De korting wordt nu verwerkt. 😁

3. Je hebt het boek nog niet

Bestel eerst het boek, en bestel deze cursus vervolgens met €10 korting (zie tip 2).

Direct aan de slag

Ervaar ook een stralend zonnetje van binnenuit. ☀️

Nu: 49,00

Je kunt direct beginnen met de cursus.

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

Inhoud van Het is wat het is

Deze online cursus bestaat uit 3 modules en 12 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Zo - lekker rustig
 • Module 2 Het leven nemen zoals het komt
 • Module 3 In het moment komen met minder moeite

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de online cursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je soChicken leeromgeving. Deze leeromgeving remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Het is wat het is volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Het is wat het is in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

De leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je leeromgeving verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Kan ik deze cursus volgen in mijn eigen tempo?

Jazeker. Nadat je de cursus hebt besteld kun je gewoon beginnen wanneer jij wilt. Het Broednest remt je soms af in je voortgang voor beter resultaat - zodat je niet alle lessen in één middag doorspit. Maar verder kun je alles in je eigen tempo volgen.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Voor altijd. Als je de cursus hebt besteld blijft deze voor altijd beschikbaar in je Broednest. En niet alleen dat - je krijgt ook automatisch toegang tot alle verbeteringen die ik doorvoer in de cursus.

Kan ik deze cursus ook in boekvorm bestellen?

Nee. Dit is de online cursus bij het boek Leven met wind mee. Dit boek is verkrijgbaar in papieren vorm, deze cursus is enkel online toegankelijk via je eigen Broednest.

Kan ik deze cursus ook volgen zonder het boek?

Jazeker. Ik heb het zo ontwikkeld dat de twee elkaar versterken, maar dat ze ook zonder elkaar goed werken. Dus ook als je geen zin hebt om het boek erbij te bestellen zal deze cursus je vooruit helpen.

Ik hoorde dat ik korting kan krijgen?

Kopers van het boek Leven met wind mee ontvangen korting op deze cursus. Dus als je van plan bent om de cursus te kopen, overweeg dan zeker ook om het boek te bestellen via deze link.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Het is wat het is in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 14 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de cursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursussen, vanaf al je favoriete apparaten - zonder tijdslimiet.

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Ervaar ook een stralend zonnetje van binnenuit. ☀️

Nu: 49,00

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net
?