«
Vanwege coronacrisis tijdelijk 50% korting

Ontwikkel innerlijke rust in een onzekere tijd. Vind je balans, ontwikkel compassie en zet positieve stappen vooruit. ☀️

De coronacrisis raakt ons allemaal, en veel van ons ervaren angst, onzekerheid, stress en negatieve gedachten. Met deze cursus wil ik je helpen terug te bewegen naar een liefdevolle, positieve plek van innerlijke rust en balans. Zodat we samen positief vooruit kunnen kijken.

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

Hoe komen we door deze crisis heen?

Het land is stilgevallen, de onzekerheid groeit met de dag. We worden overladen met nare en hartverscheurende nieuwsberichten uit alle hoeken van de wereld. De coronacrisis geeft veel ons het gevoel dat de grond onder ons vandaan getrokken wordt.

Maar toch moeten we verder. Verder met onze dag, verder met onze werkzaamheden - verder met de zorg voor onze dierbaren.

Hoe doe je dat? Hoe kun je positief vooruit kijken in tijden van grote onzekerheid? Hoe kun je rust vinden, balans bewaren, compassie vergroten en liefdevol vooruit kijken?

Ik heb niet alle antwoorden, maar ik heb wel een methode die helpt.

Met liefde, innerlijke rust en compassie kunnen we samen door deze crisis heen bewegen.

Ik paste deze methode zelf ook toe

Kijk, ik ben ook geen supermens. Begin maart was ik op reis in Frankrijk en merkte ik hoe de onrust en angst groeide. Het virus kwam dichterbij, de eerste maatregelen werden genomen - het voelde alsof we met z’n allen in een slechte film waren beland.

Ik merkte hoe de gedachten negatiever werden, hoe ik rondliep met een nerveuze bal in mijn maag. Hoe ik constant het nieuws wilde blijven checken. Mijn humeur ging achteruit en ik voelde me gestrest en eerlijk gezegd behoorlijk angstig.

Het duurde een paar dagen voordat ik zelf zag wat er gaande was. Ik nam mijn gedachten te serieus en was in een negatieve spiraal terecht gekomen. Ik besloot dat het genoeg was.

Ik greep terug naar de technieken die ik omschrijf in deze cursus. Simpele, praktische manieren om innerlijke rust te cultiveren, gedachten los te laten, het moment te accepteren en positief vooruit te kijken.

De balans keerde terug en de angst maakte plaats voor innerlijke rust.

Laten we samen aan de slag gaan

Deze crisis is ongekend voor onze generatie, en het ziet ernaar uit dat we er voorlopig nog niet doorheen zijn. Er zijn allerlei praktische dingen die we kunnen doen om de verspreiding van het virus te vertragen (handen wassen, social distancing, etc.) - maar er is meer wat we kunnen doen.

We kunnen deze crisis gebruiken om te groeien, om sterker te worden, om onze angsten onder ogen te zien en te trainen om onze innerlijke rust te vergroten.

Stap voor stap, dag na dag.

Want nu we toch met z’n allen meer thuis zitten komt er ineens meer tijd vrij voor dit soort bezigheden. Bezigheden die we - laten we eerlijk zijn - normaal gesproken vaak voor ons uit schuiven.

We kunnen deze ongevraagde sociale isolatie gebruiken als een mindfulness retreat. Een periode waarin we werken om innerlijke rust en compassie te vergroten. Zodat we ons mentaal beter door deze crisis heen kunnen slaan en tegelijkertijd meer kunnen betekenen voor de mensen om ons heen.

Want liefde - veel meer liefde en compassie - dat is wat ons door deze crisis heen helpt.

Ik ben op een missie om onze samenleving liefdevoller te maken. En als jij mijn missie deelt: dit is ons moment om te stralen. Om in deze donkere tijden te veranderen in een stralend zonnetje. Om rust, positiviteit en compassie te beoefenen zonder de ernst van de situatie weg te wuiven.

Want deze crisis is ongekend, maar ook deze crisis gaat voorbij.

Doe je mee?

Oké - we gaan het alsvolgt doen:

Om meer mensen de kans te geven om mee te doen tijdens de coronacrisis geef ik de komende periode 50% korting op deze online cursus.

Deze cursus is ontwikkeld samen met mijn boek Leven met wind mee - waarin we o.a. bespreken hoe je je gedachten kunt loslaten en minder serieus kunt nemen.

Heb je het boek al in huis? Perfect. Dan raad ik aan eerst het boek te lezen en vervolgens deze cursus te doorlopen.

Heb je het boek nog niet? Dan kan ik je aanraden het boek te lezen voor meer achtergrond en daarna deze cursus te doorlopen. Heb je daar de tijd of middelen niet voor? Kies dan voor de cursus, die helpt je het snelst vooruit omdat het praktischer en volledig actiegericht is.

Wil je het boek bestellen? Bestel hem nu, dan is hij morgen in huis.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.6 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 9.5
  “Zowel deze e-cursus als het boek 'leven met wind mee' hebben ervoor gezorgd dat ik op deze korte periode al meer rust ervaar in mijn leven. Ik merk zelfs op dat ik 's morgens vaker met een glimlach de dag start. Deze cursus is een aanrader voor iedereen die aan de slag wil gaan om meer rust te ervaren om een leuke en eenvoudige manier. Dank je wel Jelle ”
  Miranda uit Genk
 • Beoordeling: 9
  “Fijne cursus, een eye opener met betrekking tot de rust die je in je zelf kunt vinden wanneer je je gedachten leert los te laten.”
  Margaret (52)
 • Beoordeling: 9.5
  “Uiteindelijjk gekozen om deze cursus te doen. ben zeer nieuwsgierig naar de boeken van Jelle. Jelle geeft simpele en praktische tips om dingen te verbeteren en heel belangrijk te relativeren. Het is natuurlijk niet de oplossing voor alle problemen, maar het maakt in ieder geval bewust van het feit dat je weer teveel aan het piekeren bent!! Jelle bedankt!!”
  Willeke
 • Beoordeling: 9
  “Deze e-cursus is een heel fijne aanvulling op 'Leven met de wind mee.' Opgedeeld in duidelijke lessen met vragen om meer inzicht te krijgen. Heel fijn. ”
  Maya
 • Beoordeling: 9.6
  “Ik vond deze eCursus erg leerzaam, interessant, nuttig, waardevol, maar vooral ook bijzonder. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand zo goed te volgen is en daardoor lijkt te begrijpen wat ik in het dagelijks leven meemaak aan angsten, gedachtes, problemen, dromen en wensen. Kortom: Jelle is echt een topdocent en ik zou deze eCursus zeker aanraden voor diegene (waaronder ikzelf) die zich regelmatig gestresst voelen en zich zorgen maken over dingen die helemaal niet belangrijk of aan de orde zijn! Echt het verruimt je geest en brein en last but not least: het maakt je leven een stuk makkelijker! ;D”
  Lois uit Maarssen
 • Beoordeling: 9.5
  “Door de cursus weer met beide benen op de grond. Bijzonder hoe er toch weer een nieuw inzicht oppopt. ”
  Diana (57)
 • Beoordeling: 10
  “Fijne cursus, met pakweg 10 minuten per keer weer voeding om een stukje rust en bezinning voor mezelf aan te leren. Het spreekt me erg aan, en ik merk dat het werkt. Vooral door de combinatie met (leren)mediteren. Je kunt zelf tempo bepalen, ik vond het fijn om iedere week 1 les te lezen/maken en op te pakken. ”
  Irma (44)
 • Beoordeling: 9.8
  “Het is wat het is eCursus is zo'n geweldige 'open deur' waar je vaak niet door de deur gaat of de deur maar open doet. De cursus geeft je veel oh ja momenten en ook veel nieuwe inzichten waarbij praktische tools worden aangegeven die ieder zich eigen kan maken op zijn eigen manier. Het geeft je meer inzicht hoe je state of mind werkt en hoe dat eigenlijk ook logisch is en je dus ook zo je eigen leven fijner kunt maken. Zeker een super aanrader! Susan, 37, Dongen”
  Susan (37)
 • Beoordeling: 10
  “De cursus sluit goed aan bij de boeken. Duidelijk, eenvoudig en helder. Wat als je de cursus en boeken goed tot je neemt het leven ook kan zijn. ”
  Nanne (43)

Als je die verhalen in je hoofd minder serieus neemt, wordt zelfs deze crisis een stuk dragelijker.

Laten we samen het hoofd koel houden tijdens de coronacrisis

In deze cursus deel ik mijn beste gereedschappen om innerlijke rust te vinden. We houden het nuchter, praktisch en zo eenvoudig mogelijk. Geen zweverig gedoe, maar leerstof en opdrachten die je direct vooruit helpen.

Het is wat het is barst van inspirerende tips en inzichten die je snel vooruit helpen:

 • Ontdek de voordelen van innerlijke rust.
 • Leer de situatie accepteren zoals het is.
 • Ervaar hoe het voelt om de controle los te laten.
 • Ontdek tips om een druk en negatief hoofd te kalmeren.
 • Leer slimmer omgaan met lastige emoties.
 • Ontdek waarom je niet je gedachten bent.
 • Leer wat mindfulness is en wat het niet is.

De cursus borduurt verder op wat je hebt geleerd in Leven met wind mee, met praktische invul opdrachten, prikkelende vragen en leuke oefeningen. Zo breng je de ideeën uit Leven met wind mee eenvoudig in de praktijk.

Wil je deze onzekere periode ook gebruiken voor groei? Schrijf je dan nu in, je kunt direct beginnen. En als je nog meer effect wilt, bestel dan ook direct het boek - je zult er geen spijt van krijgen. Leven met wind mee ontving meer dan 120 recensies en scoort 5 sterren op bol.com.

Direct aan de slag

Ervaar innerlijke rust in deze onzekere tijden - tijdelijk 50% korting ☀️

Normale prijs: € 49

Nu: 24,50

Je kunt direct beginnen met de cursus.

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

Inhoud van Het is wat het is

Deze online cursus bestaat uit 3 modules en 12 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Zo - lekker rustig
 • Module 2 Het leven nemen zoals het komt
 • Module 3 In het moment komen met minder moeite

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de online cursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je soChicken leeromgeving. Deze leeromgeving remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Het is wat het is volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Het is wat het is in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

De leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je leeromgeving verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Tot wanneer geldt de 50% korting?

Ik wil deze cursus laagdrempelig houden zolang de meest drastische overheidsmaatregelen voortduren. Vooralsnog geldt deze verlaagde prijs tot 6 april.

Waarom zou ik het boek erbij lezen?

Deze cursus is actiegericht. Dat betekent dat we direct aan de slag gaan en de focus altijd ligt op praktische toepasbaarheid.

In het boek heb ik veel meer ruimte om je aan de hand mee te nemen langs inzichten, verhalen en achtergronden.

Om die reden raad ik deze volgorde aan. Als je eerst het boek leest zullen je inzichten uit deze cursus wat dieper zijn. Maar als je alleen de cursus volgt zul je sowieso een heleboel verandering zien in korte tijd, omdat het zo actiegericht is.

Dus doe wat goed voelt voor jou. Je bestelt het boek hier, je kunt hier ook kiezen voor een tweedehands exemplaar.

Kan ik deze cursus volgen in mijn eigen tempo?

Jazeker. Nadat je de cursus hebt besteld kun je gewoon beginnen wanneer jij wilt. De leeromgeving remt je soms af in je voortgang voor beter resultaat - zodat je niet alle lessen in één middag doorspit. Maar verder kun je alles in je eigen tempo volgen.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Voor altijd. Als je de cursus hebt besteld blijft deze voor altijd beschikbaar in je leeromgeving. En niet alleen dat - je krijgt ook automatisch toegang tot alle verbeteringen die ik doorvoer in de cursus.

Kan ik deze cursus ook in boekvorm bestellen?

Nee. Dit is de online cursus bij het boek Leven met wind mee. Dit boek is verkrijgbaar in papieren vorm, deze cursus is enkel online toegankelijk via je eigen leeromgeving.

Kan ik deze cursus ook volgen zonder het boek?

Jazeker. Ik heb het zo ontwikkeld dat de twee elkaar versterken, maar dat ze ook zonder elkaar goed werken. Dus ook als je geen zin hebt om het boek erbij te bestellen zal deze cursus je vooruit helpen.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Het is wat het is in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 90 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de cursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursussen, vanaf al je favoriete apparaten - zonder tijdslimiet.

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Ervaar innerlijke rust in deze onzekere tijden - tijdelijk 50% korting ☀️

Normale prijs: € 49

Nu: 24,50

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net
?