«
Dat leeft een stuk lekkerder

Leven alsof je altijd wind mee hebt - met deze compacte cursus komt je leven razendsnel in de opwaartse spiraal.

Het leven kan makkelijker, leuker en een stuk moeitelozer. In deze compacte cursus ontdek je praktische tips en technieken die je helpen je leven steeds leuker te maken. Zodat het voelt alsof je altijd wind mee hebt. Lekker is dat. :)

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

De cursus bij het boek Steeds leuker

Opwaarts is ontwikkeld om samen te werken met het boek Steeds leuker. Haal meer uit het boek én uit je leven.

In Opwaarts leer je hoe je je leven stap voor stap kunt aanpassen zodat je in een opwaartse spiraal terecht komt. Zodat het leven aanvoelt alsof je altijd wind mee hebt.

Maak kennis met kleine, praktische stappen die je kunt zetten om gelukkiger en succesvoller te worden. Meer resultaat met veel minder moeite.

Maak je leven moeitelozer en leuker met kleine, simpele en bewezen technieken die je vandaag nog kunt toepassen.

Wat leer je in Opwaarts?

Opwaarts barst van simpele, praktische tips die je snel vooruit helpen:

 • Leer hoe je je elke dag gelukkiger en meer tevreden voelt met minder moeite.
 • Ontdek kleine manieren om je dagelijkse problemen op te lossen.
 • Vind technieken om angst eenvoudiger te overwinnen.
 • Ontdek hoe je eenvoudig meer in het moment kunt leven.
 • Leer te genieten van kleine, fijne momenten.
 • Voel je elke dag lekker kalm, blij en positief.

Opwaarts borduurt verder op wat je hebt geleerd in Steeds leuker, met praktische invul opdrachten, prikkelende vragen en leuke oefeningen. Zo breng je de ideeën uit Steeds leuker eenvoudig in de praktijk.

Heb je ook zo'n zin om aan de slag te gaan? Schrijf je dan direct in, je kunt meteen beginnen!

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.4 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 9
  “Een fijne cursus om weer even met beide benen op de grond te komen. Een blij, vrij en gelukkig leven hoeft niet moeilijk te zijn! ”
  Haley (33)
 • Beoordeling: 10
  “Een zeer fijne en toegankelijke cursus. Vooral de uitspraak: "Niemand heeft iets aan een niet blije jij; een ander niet en jijzelf al helemaal niet." blijft me bij. Zodra ik de neiging heb om de negativiteits-grens over te gaan dan komt dit zinnetje meteen omhoog gepopt en sta ik stil en doe een stapje terug. Terug richting een leuker leven!”
  Marjan (48) uit Nieuw-namen
 • Beoordeling: 10
  “Eerst het boek gelezen, en nu de cursus gedaan. Ik word er blij van, en het vraagt om meer. Dat ga ik dus nu ook doen. Ik ga me voor de volgende cursus inschrijven. So Chicken weet me te boeien en ik kom terug; ook na de verplichte pauze. Dat is best bijzonder aangezien ik de concentratie van een pindanootje heb, en het doorzettingsvermogen van een doperwt. Maar dit is kwaliteit voor mij persoonlijk. Het smaakt naar meer.”
  Marion (49)
 • Beoordeling: 9.5
  “Werkelijk iedereen op de wereld zou deze cursus moeten volgen (en het liefst ook het boek lezen). Er worden zoveel verschillende onderwerpen besproken, dat er voor iedereen wel iets waardevols uit te halen is om zijn of haar leven iets leuker te maken. De oefeningen zijn praktisch en goed uit te voeren. Jelle schrijft fantastisch, dat door het lezen van de tekst, je dag al iets leuker is geworden :) dus missie geslaagd! ”
  Natasja
 • Beoordeling: 7
  “Korte maar krachtige cursus vol nuttige informatie, goed opgebouwd in stappen en via de opdrachten aan het eind van ieder hoofdstuk ga je met jezelf aan de slag. Een aanrader, succes nieuwe lezers!”
  Nicole (48) uit La Floresta
 • Beoordeling: 10
  “Zonder twijfel een super leuke, informatieve, interactieve cursus die je heel goed in de praktijk kan brengen. Een cursus waar je echt iets aan hebt! Ik heb eerst het boek 'Steeds leuker' gelezen en toen de cursus gedaan, dit is naar mij idee een super goede combi geweest! Ik kan geen 'minpunten' bedenken. ”
  Kim uit Rijswijk
 • Beoordeling: 9.5
  “Deze cursus leert mij om verantwoordelijk te nemen voor mijn eigen geluk en daardoor een spiegel te zijn voor anderen. ”
  Marina (57) uit Ijsselstein
 • Beoordeling: 8.5
  “Na het boek Steeds Leuker wordt het met deze eCursus Opwaarts inderdaad de weg naar steeds leuker en positiever ingeslagen!”
  Peterpaul (56)
 • Beoordeling: 10
  “Een aanrader deze cursus heb er veel van geleerd en gebruik het bijna elke dag .Het heeft mij tot rust gebracht en me vooruit geholpen”
  Michael

Wil je je leven leuker maken en meer uit het boek halen? Schrijf je dan nu in voor Opwaarts en laat je verrassen door de verfrissend simpele tips om sneller vooruit te komen richting vrijheid, blijheid en betekenis.

LET OP - zo krijg je € 20 korting op deze cursus

Als lezer van het boek heb je recht op € 20 korting op de cursus. Hoe werkt dat? Volg dit stappenplan.

 • Bestel eerst het boek hier met gratis verzending. Heb je het boek al in huis? Ga dan naar stap 2. Heb je een boek met een groene 'gratis cursus' sticker op de voorkant? Klik hier.
 • Log in op je eigen eierdoos volgens de instructies in het boek. En vind hier je couponcode.
 • Klik hieronder op de knop, en vul tijdens het afrekenen je couponcode in.

Zo - nu krijg je de aanschafprijs van het boek (€ 20) terug als korting op de cursus. Zo heb je het boek er dus gratis bij!

Direct aan de slag

Ga direct aan de slag en ontdek hoe lekker het leeft als je altijd wind mee hebt.

Nu: 49,00

Je kunt direct beginnen met de cursus.

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

Inhoud van Opwaarts

Deze online cursus bestaat uit 4 modules en 11 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Blij en gelukkig zijn is simpel
 • Module 2 Slim broeden op een leuker leven
 • Module 3 Duw jezelf verder opwaarts
 • Module 4 Meer blijheid met minder moeite

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de online cursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je soChicken leeromgeving. Deze leeromgeving remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Opwaarts volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Opwaarts in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

De leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je leeromgeving verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Kan ik deze cursus volgen in mijn eigen tempo?

Jazeker. Nadat je de cursus hebt besteld kun je gewoon beginnen wanneer jij wilt. De leeromgeving remt je soms af in je voortgang voor beter resultaat - zodat je niet alle lessen in één middag doorspit. Maar verder kun je alles in je eigen tempo volgen.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Levenslang. Als je de cursus hebt besteld blijft deze voor altijd beschikbaar in je leeromgeving. En niet alleen dat - je krijgt ook automatisch toegang tot alle verbeteringen die ik doorvoer in de cursus.

Kan ik deze cursus ook in boekvorm bestellen?

Nee. Dit is de online cursus bij het boek Steeds leuker. Dit boek is verkrijgbaar in papieren vorm, deze cursus is enkel online toegankelijk via je eigen leeromgeving.

Kan ik deze cursus ook volgen zonder het boek?

Jazeker. Ik heb het zo ontwikkeld dat de twee elkaar versterken, maar dat ze ook zonder elkaar goed werken. Dus ook als je geen zin hebt om het boek erbij te bestellen zal deze cursus je vooruit helpen.

Ik hoorde dat ik korting kan krijgen?

Kopers van het boek Steeds leuker ontvangen het aankoopbedrag van het boek als korting op deze cursus. Dus als je van plan bent om de cursus te kopen, overweeg dan zeker ook om het boek te bestellen via deze link.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Opwaarts in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 14 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de cursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursussen, vanaf al je favoriete apparaten - zonder tijdslimiet.

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Ga direct aan de slag en ontdek hoe lekker het leeft als je altijd wind mee hebt.

Nu: 49,00

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net
?