«
Wil je eindelijk weer bruisen?

Voel je je de laatste tijd moe, weinig energie, uitgeput en futloos? Deze praktische cursus helpt.

Voel je je uitgeput? Het is mogelijk om je energiepeil stap voor stap te verhogen. Ontdek mijn praktische stappenplan, en leer beter balanceren tussen werk, tijd voor jezelf en het (gezins)leven thuis.

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

Meer energie = meer balans

Heb je dat ook weleens? Je wordt wakker en voelt je alsof er een vrachtwagen over je heen is gereden. Of misschien wel twee.

Niet alleen dat - vanaf de middag begin je te merken dat je moe wordt. En in de avond kun je jezelf opvegen.

 • Je hebt geen zin om te sporten.
 • Je hebt geen zin in seks.
 • Je hebt geen zin om te koken.
 • En je hebt al helemaal geen zin om te werken aan je hobby's, dromen en doelen.

Meh.

Jelle HermusWaar je wel zin in hebt is een serie kijken en chocolade eten. Getroost met een fijne rode wijn. Zodat je eindelijk even tot rust komt. Eindelijk even tijd voor jezelf, even rust in je hoofd.

Tja. Je bent niet alleen. Zelf heb ik ook regelmatig zulke momenten gekend in het verleden. Alleen ruilde ik de chocolade in voor bestelchinees en roze koeken. Na een paar uitzendingen Battlestar Galactica begon ik te beseffen dat dit niet de manier was om die fitte, energieke persoon te worden die ik wil zijn. Pff, wat een inzicht.

Je hoofd zit vol ideeën maar je komt er niet aan toe. Je bent druk met het hooghouden van alle ballen, en voelt je uitgeblust.

Goed - na de fu yong hai en roze koeken besloot ik dit probleem voor eens en altijd te tackelen. Ik verslond een stapel boeken over energie en ik kwam al snel tot een paar conclusies:

Je energiepeil bepaalt de balans in je leven

Energie bepaalt de kwaliteit van je leven. Niet geld, tijd of lichaamsgewicht. Meer energie betekent vrijwel altijd een leven van hogere kwaliteit. Zeker als je een druk leven leidt, er veel van je gevraagd wordt op je werk en thuis, en je veel van jezelf vraagt.

Hoe dat komt? Simpel. Met meer energie creeër je meer balans. Je kunt de hele dag productief werken, en in de avond hebt je nog genoeg energie over voor de dingen die jij belangrijk vindt. Zoals sporten, afspreken met vrienden, werken aan je dromen, het opruimen van je huis en ga zo maar door.

 • meer energie = meer succes
 • meer energie = meer plezier
 • meer energie = meer balans

Fijn. Bouwen aan een hoger energieniveau is dus geen slecht idee. Maar hoe doe je dat?

Dat is precies wat ik me ook afvroeg. En ik ben langs een heleboel tips gekomen. Uit deze tips heb ik de meest eenvoudige en effectieve tips geselecteerd. Zo ontstond er een super praktisch stappenplan dat mij - en duizenden deelnemers - vooruit hebben geholpen.

De oplossing ligt niet in het beter plannen van je dagen - het is veel slimmer om je energie te managen. Dan haal je automatisch het meeste uit je tijd.

Plop! - De praktische online cursus voor meer energie

Nadat ik mijn stappenplan in de praktijk bracht ontwikkelde ik in een paar weken veel meer energie. En nadat ik deze online cursus lanceerde hebben duizenden mensen hetzelfde gedaan.

Hoe dat kan? Simpel: deze online cursus bevat alleen de tips die werken. En ze worden helder en op een leuke manier uitgelegd - zodat je begrijpt waarom ze werken, en hoe je ze in je leven kunt integreren.

De kracht zit hem in de duidelijkheid en de stap voor stap aanpak. Volg gewoon de instructies, dan zul je vanzelf energieker worden en zal de werk/leven balans zich herstellen, zodat je weer eens zin hebt om lekker te sporten na een lange werkdag.

In deze online cursus leer je o.a.:

 • Waarom je een gebrek aan energie hebt en hoe energie in je lichaam werkt.
 • Hoe je veelvoorkomende 'energie-lekken' dicht voor meer balans.
 • Wat je beter wel en niet kunt eten voor meer energie.
 • Welke gewoontes je helpen om je energiepeil te verhogen voor meer balans (zoals bewegen, slapen en nog veel meer).
 • Hoe je je kijk op het leven kunt aanpassen voor meer energie.

Ik maak het je zo simpel mogelijk, we richten ons in deze online cursus samen op snel en blijvend resultaat. Ik leer je alles wat je moet weten zodat je de rest van je leven kunt genieten van meer energie, meer balans en minder moeheid.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Je bent niet alleen. Duizenden soChicken lezers ervaren energiegebrek, en ze gingen je voor in deze cursus. Tijdens de cursus zijn er meerdere manieren om feedback te geven, en al deze feedback gebruik ik om de cursus doorlopend te verbeteren. En al deze updates ontvang je automatisch als deelnemer.

Aan het einde van de cursus kunnen deelnemers een recensie achterlaten. Hieronder zie je hoe deelnemers deze cursus beoordelen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.3 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 10
  “Ik vond de cursus heel goed opgezet. Een aantal tips wist ik wel maar het was goed om er bewust mee bezig te zijn en over na te denken. En er waren ook veel verassende tips waar ik zelf niet aan gedacht had. Al met al, echt veel aan gehad. Veel dank Jelle! ”
  Brit Ulrich uit Nieuwerkerk Aan Den Ijssel
 • Beoordeling: 10
  “Een mooie leerzaam Ecursus heb er van geleerd en voel me een stuk beter een aanrader voor iedereen...Ga zeker nog een cursus volgen .Ook de opdrachten en vragen zijn mooi zo blijf je er actief mee bezig ”
  Michael
 • Beoordeling: 9
  “Je leven elke dag een beetje beter maken hoeft niet moeilijk te zijn. Op een speelse maar wijze manier wijst Jelle je de weg naar een meer betekenisvol bestaan. De oefeningen bij elke les helpen je even stil te staan bij zaken die anders aan je aandacht ontsnappen. Ook fijn om op latere tijdstippen je antwoorden na te kijken, en te zien hoe je evolueert tot een bruisend en blij iemand, waar anderen zich goed bij voelen. Een aanrader als je je uitgeblust voelt en wil weten hoe het voelt om echt te leven en te genieten van elk moment, met vernieuwde energie.”
  Annick (52) uit Skarnes
 • Beoordeling: 9.5
  “Het kost geen moeite om deze eCursus te volgen, je kiest je eigen ritme en het helpt je effectief. Hoe goed is dat!”
  Geertrui (47) uit Ham
 • Beoordeling: 9.9
  “positief en helder geschreven en to the point. ik heb er echt iets aan gehad. veel weet je al wel. maar er mee bezig zijn en blijven is belangrijkste en dat je tijd neemt (dat je niet hele cursus achterelkaar kan doen, dat er pauzes in zitten) om de cursus te doen. altijd beschikbaar is. ”
  Paulette (53) uit Etten-leur
 • Beoordeling: 8
  “Inmiddels heb ik een aantal cursussen gevolgd van soChicken en doe ze met veel plezier. Ik krijg handvatten aangereikt waar ik verder mee kan. Nu moet ik wel eerlijk zeggen, dat doordat ik het boek heb gelezen en de daarbij horende cursus 'Opwaarts' ook heb gedaan naast 'Blei lijf' en 'Minder meuk', 'Plop' niet heel veel nieuws meer heeft gebracht voor mij. Misschien heb ik te veel gelezen en gecurcust ;)”
  Marjolein (41) uit Oisterwijk
 • Beoordeling: 10
  “Deze ecursus is hard nodig wanneer je voor een dilemma zit , dat je niet meer op een aangename manier met je leven verder kan. Met deze cursus kan je jezelf in gang zetten om er wat (positief) van te maken, niet tijdelijk maar voorgoed. Natuurlijk is persoonlijke inzet zéér belangrijk en het slagen hangt hiervan dan ook van af, maar deze tools zijn hiervoor onontbeerlijk. Je staat er niet meer alleen voor, en het gevoel dat je er zelf aan werkt, in alle rust, thuis. Wel moet je het serieus aanpakken! dus niet halfslachtig. Fijn dat deze cursussen bestaan, betaalbaar ook. TOPPIE!!!!!!!!”
  Danny (62) uit Merksem
 • Beoordeling: 9
  “Praktisch, helder, bondig en meteen toepasbaar. Aanrader!”
  Aimee (50) uit Maastricht
 • Beoordeling: 10
  “Als je op een leuke, toegankelijke en eenvoudige manier dit uitdagende onderwerp in je leven wilt integreren en er over na wilt denken dan ben je bij Jelle aan het goede adres. Hij neemt je mee op het pad naar meer energie vanuit je begrip. De vragen zijn (soms) confronterend en spreken je aan op je eigen gedachten. Fijn is dat je altijd kunt terugkijken of hem nog eens kunt volgen en hem op je eigen tijd in je eigen ruimte kunt uitwerken. Ook af en toe een pas op de plaats zodat je op de materie kunt kauwen 😀”
  Greta (51) uit Culemborg

Wat is de balans tussen werk en privé je waard?

Kijk - je leeft dit leven maar één keer. Je hebt een beperkte hoeveelheid tijd tot je beschikking op deze planeet. Daarom is het belangrijk dat je optimaal kunt genieten van je leven.

En dat kan alleen als je voldoende energie hebt. Als je uitgerust - niet uitgeblust - wakker wordt. Als je energie overhoudt in de avond om leuke dingen te doen.

 • Mensen bezoeken;
 • Genieten van een fijne vrijpartij;
 • Naar de bioscoop gaan;
 • Uit eten gaan of stappen met leuke mensen;
 • Nieuwe mensen leren kennen;
 • Leren en studeren;
 • Lezen;
 • Werken aan je grootste droom;
 • Sporten en beter voor jezelf zorgen;

Noem maar op. Deze online cursus gaat je helpen je leven beter te maken door je te helpen meer energie te ontwikkelen. Simpel.

Wat is zo'n leven je waard? Als je je persoonlijk zou laten begeleiden zou het traject al snel honderden euro's kosten. Met deze cursus krijg je dezelfde resultaten, dus ik zou er 199 euro voor kunnen vragen.

Maar dat doe ik niet. Want ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en niet werken met een exclusief clubje. Daarom heb ik een de cursus verkocht voor 79 euro. En duizenden mensen hebben hem met volle tevredenheid doorlopen.

Nu ben ik bezig met een tijdelijk experiment. Ik heb de prijs van de cursus tijdelijk verlaagd naar 54 euro, zodat meer mensen ermee aan de slag kunnen. Dit experiment kan ieder moment stopgezet worden.

Wil je je leven terug pakken, en elke dag bruisen van energie? Schrijf je dan hieronder in. Als de cursus voor jou niet blijkt te werken, dan krijg je gewoon je geld terug. Want ik wil alleen blije gezichten zien. :)

Wat zeg je ervan - wil je het leven van je dromen stap voor stap vormgeven? Wil je meer genieten van je beperkte tijd op Aarde? Laten we aan de slag gaan. Schrijf je hieronder in, dan kun je meteen beginnen.

Direct aan de slag

Ontdek hoe je meer energie ontwikkelt en verhoog de kwaliteit van je leven stap voor stap.

Normale prijs: € 79

Nu: 49,00

Je kunt direct beginnen met de cursus.

Direct inschrijven

Inhoud van Plop! - Bruisen van energie

Deze online cursus bestaat uit 5 modules en 18 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 De basis van energie-management
 • Module 2 Verhoog je energie-rendement
 • Module 3 Bouwen aan een energiek lichaam
 • Module 4 Werken met meer vermogen
 • Module 5 Bruisen van levenslust

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de online cursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je soChicken leeromgeving. Deze leeromgeving remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Plop! - Bruisen van energie volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Plop! - Bruisen van energie in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

De leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je leeromgeving verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Hoe lang duurt deze online cursus?

De cursus heeft een minimumlengte van ongeveer drie weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Er zijn pauzes ingebouwd zodat je de stof echt verspreidt over meerdere dagen, maar je bepaalt zelf hoe lang je erover wilt doen.

Voor wie is deze online cursus geschikt?

Deze online cursus geeft je praktische tips, gebaseerd op beschikbare kennis, inzichten en gezond verstand. De online cursus is geschikt voor iedereen die in de basis gezond is en met behulp van denk- en gedragsaanpassingen meer energie wil krijgen. Indien de oorzaak van je energiegebrek (vermoedelijk) medisch van aard is dan is deze online cursus mogelijk niet geschikt voor jou. Bezoek in dat geval je huisarts.

Hoe vaak kan ik de online cursus doen?

Zo vaak als je wilt. Je kunt altijd terugbladeren om eerdere lessen nogmaals te volgen, of de hele online cursus opnieuw opstarten en helemaal opnieuw beginnen.

Wat is mijn leeromgeving?

De soChicken leeromgeving is een plek waar je kunt inloggen met jouw persoonlijke wachtwoord, en waar je deze online cursus volgt.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Plop! - Bruisen van energie in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 14 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de cursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursussen, vanaf al je favoriete apparaten - zonder tijdslimiet.

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Ontdek hoe je meer energie ontwikkelt en verhoog de kwaliteit van je leven stap voor stap.

Normale prijs: € 79

Nu: 49,00

Direct inschrijven

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net
?