«
Eindelijk je taken afronden - stel je eens voor hoe geweldig dat voelt.

Je uitstelgedrag aanpakken, bereik je doelen en maak je dromen waar. Deze uitstelgedrag cursus helpt je eindelijk je taken te voltooien.

Volg cursus direct

9.000+ deelnemers

Zoveel blije gezichten! Duizenden deelnemers gingen je voor.

Bekroonde aanpak

Mijn praktische aanpak heeft meerdere awards in de wacht gesleept.

100.000+ boeken

Mijn boeken zijn nationale bestsellers en hebben honderden 5-sterren reviews.


Gezien in o.a.:

soChicken in Flow soChicken op RTL4 soChicken op SBS6 soChicken op NPO soChicken in Libelle soChicken bij Koffietijd soChicken in Happinez soChicken in AD soChicken in Volkskrant soChicken op BNR soChicken in Trouw soChicken in Telegraaf

"Ik krijg mezelf gewoon niet aan het werk..."

Jelle Hermus

Ik weet hoe je je voelt. Een belangrijke taak op je takenlijst, nog talloze andere plannen en dromen, een deadline die in je nek hijgt... en jij hangt rond op Facebook.

En zodra je besluit ein-de-lijk aan het werk te gaan, bedenk je dat het tijd is om je bureau op te ruimen/je takenprogramma opnieuw in te delen/je mail te checken en ga zo maar door.

Wees gerust. Ik (Jelle, aangenaam) was ooit de grootste uitsteller die je ooit gekend hebt. Op een bepaald moment heb ik zelfs maanden lang niets uit mijn handen gekregen. Gelukkig is die tijd voorbij. Inmiddels ben ik productiever dan ooit. Ik schrijf artikelen, boeken, nieuwsbrieven en maak mijn dromen waar. Het was een zoektocht, maar ik heb ontdekt hoe je uitstelgedrag voor goed kunt verslaan.

En ja, ik ga je vertellen hoe je dat voor elkaar krijgt. Het is - ook voor jou - mogelijk om productief, gedisciplineerd, effectief en zonder weerstand te werken aan je taken, projecten, doelen en dromen.

Deze online uitstelgedrag cursus is je oplossing als je:

 • Wilt weten hoe je je uitstelgedrag voor altijd kunt verslaan;
 • Zonder schuldgevoel wilt kunnen genieten van je vrije tijd;
 • Niet langer jezelf en andere mensen teleur wilt stellen;
 • Je taken wilt afronden, je doelen wilt bereiken en je dromen wilt waarmaken.

Mijn jarenlange worsteling met uitstelgedrag begon op mijn middelbare school en bereikte zijn hoogtepunt tijdens het schrijven van mijn scriptie. Ook daarna, toen ik mijn eigen bedrijf opzette, schoof ik vrijwel alle belangrijke taken voor me uit.

Ik verspilde mijn tijd aan computergames, het organiseren van mijn taken, het opruimen van het huis en het kijken van televisie. Ik deed van alles, behalve werken richting mijn dromen en doelen.

Ik werd gek van mijn eigen gedrag. Ik had mezelf niet onder controle, ik moest uitstellen. Gelukkig heb ik ontdekt hoe ik daar een einde aan kan maken.

Gek werd ik van mijn eigen gedrag. Ik voelde me waardeloos, machteloos, geplaagd door schuldgevoel en ik schaamde me ontzettend. Ik besloot op zoek te gaan naar hulp, en las talloze boeken en onderzoeken over uitstelgedrag. Langzaam maar zeker werd me duidelijk waar mijn uitstelgedrag vandaan kwam. Ik kreeg het steeds beter onder controle. De kennis en ervaring die ik opdeed heeft mij geholpen te stoppen met uitstellen.

Uitstelgedrag is geen vaste karaktereigenschap. Je kunt het aan- en afleren.

Stoppen met uitstellen is makkelijker dan het lijkt. En in deze effectieve uitstelgedrag cursus leer ik je graag hoe ook jij jezelf weer onder controle kunt krijgen de komende weken. Nu ik niet langer uitstel heb ik in korte tijd een aantal dromen weten te realiseren. Ik heb meer werk verricht in de afgelopen week, dan ik vroeger in een hele maand verzette!

Je bent niet de enige met een uitstelprobleem. Mijn onderzoek leverde honderden reacties op van wanhopige uitstellers die hun eigen gedrag meer dan zat waren!

Je bent niet de enige die uitstelgedrag wil verminderen

Tijdens de research voor deze cursus heb ik een onderzoek gehouden onder de bezoekers van soChicken. Ik wilde weten of soChicken lezers last hebben van uitstelgedrag en hoe zij zich hieronder voelen. De antwoorden waren overweldigend. Binnen een paar uur ontving ik letterlijk honderden reacties. Veel mensen gaven aan blij te zijn dat ik erover begon, ze hadden het gevoel dat zij de enigen waren met dit probleem.

Ik kan je vertellen, je bent niet de enige. Naast al deze reacties, schreven zich direct na de opening van deze uitstelgedrag cursus honderden mensen in. Uitstelgedrag is een groot probleem voor veel mensen, met de technieken in deze online cursus kun je het eindelijk te boven komen.

Maak kennis met Kies eieren voor je tijd

Ik stelde een uitgebreide uitstelgedrag cursus samen om alle kennis die ik heb opgedaan te delen. Mijn missie is om jou de controle over je eigen leven terug te geven.

Je leert alles wat je moet weten om je uitstelgedrag onder controle te krijgen, zonder lastige psychologische boeken door te worstelen of jezelf te laten coachen door een dure lifecoach. Ik deel alle kennis in duidelijke en heldere taal, precies zoals je van me gewend bent.

Daarbij bevat de cursus kleine, praktische opdrachten die je zelfinzicht vergroten en direct toe te passen zijn in je dagelijks leven. Uiteraard heb ik rekening gehouden met je uitstellende aard, dus je hoeft niet bang te zijn dat je wordt overladen met extra werk.

De cursus wordt netjes verspreid, en de meeste opdrachten voer je uit terwijl je werkt aan je normale taken. De cursus kost je dus nauwelijks extra tijd. Sterker nog, je zult direct sneller werken en meer gedaan krijgen! En dat werkt. Deze uitstelgedrag cursus wordt regelmatig genoemd in bladen, kranten en radioprogramma’s zoals Libelle, BNR nieuwsradio en het AD.

Wat krijg je als je je inschrijft voor Kies eieren voor je tijd?

De online cursus Kies eieren voor je tijd bestaat uit 5 modules met 19 lessen. De cursus is ontwikkeld met uitstellers in gedachten. Zo krijg je de stof versnipperd aangeboden om te voorkomen dat je deze cursus uitstelt, en ontvang je leuke opdrachten en praktische oefeningen.

Je zult ontdekken hoe je jouw uitstelgedrag onder de duim kunt krijgen. Zodra je anderhalve week in de cursus zit merk je al enorm veel resultaat. Je krijgt eindelijk de kracht en discipline die je nodig hebt om je taken weg te werken.

Zonder uitstelgedrag kun je eindelijk werken aan de dromen en doelen die je al zo lang probeert te realiseren. Je kunt succesvol afstuderen, moeiteloos je scriptie afronden, je eigen bedrijf uitbreiden, je baas versteld doen staan, hogerop komen in het bedrijf en eindelijk de persoon zijn die je eigenlijk bent.

Als je de opdrachten uitvoert zul je eindelijk echt kunnen ontspannen op vrije dagen, omdat je je werk echt gedaan krijgt. Er loert geen uitstelproject meer over je schouder. Je zelfvertrouwen zal toenemen en je zult veel minder stress ervaren.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Gedurende de cursus krijgen deelnemers de kans om feedback te delen op verschillende manieren. Al deze feedback wordt gebruikt om de cursus doorlopend te verbeteren. Aan het einde vraag ik deelnemers om de cursus de beoordelen. Hieronder zie je wat deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.4 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 10
  “De eenvoud, opbouw en oefeningen in elke les zijn erg motiverend en hebben een direct effect op je begrip van je uitstelgedrag en hoe je dit kunt verhelpen door ermee aan de slag te gaan. Verderop in de cursus krijg je bovendien overzicht over wat speelt in je leven en daarmee tevens kijk op je drijfveren, wat nog verhelderender werkt. Ik herken mijn oude zelf in veel van wat wordt beschreven; het is verademend dat uitstelgedrag iets is waarvan niet alleen ik last van had. Bovendien blijkt dat het probleem psychologisch en emotioneel veel dieper ligt dan alleen maar gewoon uitstellen. Nu ik begrip en handvatten heb ben ik liever voor mezelf, bevrijd van schuldgevoel en veel productiever en effectiever. Dank je wel Jelle, het is geweldig.”
  Ellen
 • Beoordeling: 9.8
  “Een hele waardevolle cursus waar ik MEGA veel aan heb gehad en heel blij mee ben dat ik hem heb gedaan! Ik voel me stukken beter over mezelf en heb veel meer het gevoel alsof ik alles kan ipv 'dat lukt mij toch niet'. Bedankt Jelle!”
  Marleen
 • Beoordeling: 9
  “Deze cursus is een goed begin om je uitstelgedrag aan te pakken. Je voelt je direct al lichter! Zo fijn. Het is haalbaar. Niet langer uitstellen dus... gewoon beginnen! ”
  Fenneke (55) uit Amersfoort
 • Beoordeling: 10
  “Super goede cursus en ook nog betaalbaar.”
  Nanda
 • Beoordeling: 9.8
  “Deze cursus laat je bewust worden van je eigen gedrag. Je krijgt inzicht in de oorzaken van je uitstelgedrag, de factoren die het in stand houden en de negatieve effecten ervan. Vanuit daar wordt een mooie koppeling gemaakt naar praktische oefeningen om je uitstelgedrag aan te pakken en bij mij heeft dit zeker geholpen!”
  Rianne
 • Beoordeling: 9
  “Ik heb genoten van de cursus die met veel flair is geschreven. Niet alleen maar bij uitstelgedrag toe te passen. Een echte eye opener. Dank je wel Jelle het was een heerlijk ei(tje)”
  Petra
 • Beoordeling: 10
  “Een hele fijne cursus die duidelijk inzicht geeft wat er precies achter jouw uitstelgedrag zit en hoe je dat aan moet pakken. Er vielen bij mij heel wat kwartjes. Prettig confronterend! ”
  Mirjam
 • Beoordeling: 9.6
  “Ik was blij met deze heel compacte en constructieve cursus, die voor mij een weg heeft geopend voor een betere regie over mijn leven en het omgaan met vriendschap/relaties.”
  Joke
 • Beoordeling: 10
  “Ik begon aan deze cursus met een beeld over mezelf als uitsteller. Intussen weet ik precies welke type uitsteller ik ben en denk ik een stuk positiever over mezelf. En nog beter: ik heb gedurende deze cursus al meer dingen opgepakt die maar bleven liggen, als in alle jaren daarvoor! De cursus is praktisch en liefdevol. Heel erg bedankt Jelle!”
  Sarah

Ontdek hoe het voelt om je taken echt gedaan te krijgen, zorgeloos te kunnen ontspannen op vrije dagen en je doelen te bereiken zonder stress.

Wat is een leven zonder uitstelgedrag je waard?

Jij en ik weten allebei dat uitstelgedrag je leven ontwricht. Je beseft dat je de wereld zoveel te bieden hebt, dat je je levenskwaliteit ontzettend zou kunnen verhogen, als je maar eens zou stoppen met uitstellen!

En ja, het is makkelijk om jezelf niet te veranderen. Je kunt zo door modderen, je leven voor je uit blijven schuiven, je dromen 'ergens in de toekomst' realiseren.

Ik kan je vertellen: je leven verandert pas als jij verandert. Pas als jij in actie komt zul je je doelen bereiken. Niemand komt het voor je doen. Dus vraag ik aan jou, wat is het je waard om voorgoed van je uitstelgedrag verlost te zijn?

Ik heb een cursus voor je klaarstaan die je van dit probleem af kan helpen. Deze investering in jezelf levert je veel op: controle over je leven, productiviteit, discipline, motivatie en inspiratie.

Ik weet - dankzij de feedback van ruim 9.000 deelnemers - dat deze cursus effectiever is dan het volgen van een coachingstraject. Ook al kost zo'n traject al snel 600 euro.

Maar omdat niet iedereen dit bedrag bij de hand heeft, verkoop ik de volledige cursus tijdelijk voor slechts 69 euro!

Ga je deze investering in jezelf maken? Kies je voor de meest effectieve route richting een leven zonder uitstelgedrag? Ik weet dat je er geen spijt van zult krijgen. En gebeurt dat wel - dan heb je 14 dagen garantie en krijg je gewoon je geld terug. Want ik sta volledig achter deze cursus.

Als je je nu inschrijft kun je direct aan de slag - en kun je vandaag nog beginnen met het verbeteren van je leven. Stel je voor hoe fijn het voelt als je je goed in je vel voelt. Hoeveel je kunt bereiken in je leven.

Als je je nu inschrijft voor deze cursus:

 • Hoef je niet te investeren in een duur coachingtraject.
 • Hoef je je tijd niet te verspillen aan talloze 'trucjes' die nutteloos blijken (software, apps).
 • Hoef je niet op je eigen houtje te onderzoeken, lezen en experimenteren, en na een paar maanden ontdekken wat ik je hier in korte tijd kan leren. Jij kunt de dingen doen die je moet doen (scheelt je heel veel tijd en ergernis).
 • Hoef je niet langer te kampen met de frustratie die uitstelgedrag met zich meebrengt. Je krijgt je taken simpelweg gedaan, dat voelt heerlijk.

Deze cursus is de korte route. Alles is geoptimaliseerd om dit de snelste manier te maken om van je uitstelgedrag af te komen.

Bonus - Noodgeval stappenplan

Bekijk je deze pagina omdat je op dit moment in de penarie zit? Moet er over vijf dagen een scriptie ingeleverd worden? Of verlies je je baan als je dat rapport niet op tijd af hebt?

Geen zorgen. Speciaal voor jou heb ik direct aan het begin van de cursus een noodgeval stappenplan toegevoegd. Zodat je direct aan de slag kunt met je urgente taak, voordat je je uitstelgedrag voorgoed aanpakt met de andere lessen.

Maak de levensveranderende keuze en schrijf je snel in!

Wil je verder met of zonder uitstelgedrag? Ga je proberen je probleem op je eigen houtje aan te pakken, of kies je voor begeleiding? Voor slechts 69 euro kun je binnen korte tijd van je probleem af zijn. De cursus heeft al bewezen te werken bij duizenden mensen, en het werkt ook voor jou.

En werkt het niet voor jou? Dan krijg je gewoon je geld terug. Want ik sta volledig achter mijn cursus, en ik wil alleen blij gezichten zien. :)

Het leven is mooier zonder uitstelprobleem, dat beloof ik je! Zullen we direct aan de slag gaan?

Direct aan de slag

Schrijf je in en ga direct aan de slag. Versla je uitstelgedrag in een paar weken of ontvang je geld terug.

Normale prijs: 99

Nu éénmalig: 69,00

Geen abonnement. Je kunt direct beginnen met de cursus.

Direct aanmelden

Vertrouwd door miljoenen lezers

We broeden met soChicken op een liefdevolle samenleving in kleine stappen, en we boeken steeds meer resultaat. 💛

Honderdduizenden lezers per maand

soChicken, de soChicken app en het Broednest ontvangen maandelijks honderdduizenden bezoekers. Dat zijn tientallen stampvolle Ziggo Domes!

soChicken is al sinds 2004 een vertrouwd gezicht voor honderdduizenden mensen in o.a. Nederland en Vlaanderen. Onze gratis soChicken app staat geïnstalleerd op meer dan 200 duizend toestellen.

Tienduizenden tevreden cursisten

We zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van praktische, leuke, toonaangevende en vooral effectieve online cursussen.

Zowel in onze leeromgeving als in het Broednest hebben we tienduizenden deelnemers mogen helpen.

Auteur van 2 nationale bestsellers

Onze boeken Steeds leuker en Leven met wind mee kwamen binnen in de nationale bestsellerlijst op nummer 2 en nummer 1. Steeds leuker viel zelfs in de prijzen en is vertaald in het Duits.

De boeken werden al meer dan 100 duizend keer verkocht en ontvingen beiden honderden 5-sterren reviews op o.a. Bol.com.

Het wordt steeds leuker

Jelle Hermus (de oprichter van soChicken) wordt regelmatig uitgenodigd om zijn inzichten te delen in bladen, kranten, radio- en televisieprogramma's, online platforms en podcasts.

Zijn tips en inzichten worden gebruikt in bedrijven, door leerkrachten en zelfs door psychologen om meer mensen te helpen. Jelle wordt bovendien regelmatig gevraagd om lezingen te geven bij organisaties.


Inhoud van Kies eieren voor je tijd

Deze online cursus bestaat uit 5 modules en 18 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Begrijpen waarom je weinig uit je handen krijgt

  We kunnen je pas super-productief maken als je precies weet waar je aan werkt . In deze module bekijken we waar je uitstelgedrag vandaan komt, en leggen we de basis voor een leven met meer discipline.

  4 lessen
 • Module 2 Inzicht ontwikkelen in je eigen uitstelgedrag

  Waarom stel je nu precies uit? In deze module werken we aan het vergroten van je zelfinzicht. Zodat je beter begrijpt wat er nu precies gaande is, en dus beter kunt bouwen aan een uitstelgedragloze toekomst.

  4 lessen
 • Module 3 Er zit een kuiken in je hoofd

  Het is tijd om de opwaartse spiraal op te starten! En dat doen we door in gesprek te gaan met dat irritante stemmetje in je hoofd: een pluizig geel kuiken die alleen maar wil spelen. Stom? Misschien. Maar het werkt wel, en daar gaat het om.

  4 lessen
 • Module 4 Praktische stappen naar meer discipline

  Nu je aan het werk bent met de achterliggende oorzaken van je uitstelgedrag, wordt het tijd om de praktische zaken aan te pakken. In deze module ontdek je veel praktische tips om meer discpline op te bouwen.

  4 lessen
 • Module 5 Start de opwaartse spiraal op

  Je hebt je uitstelgedrag al behoorlijk de kop in gedrukt. In deze laatste module ontdek je hoe je de opwaartse spiraal inzet naar een nog effectiever leven.

  3 lessen

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de online cursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je soChicken leeromgeving. Deze leeromgeving remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Kies eieren voor je tijd volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Kies eieren voor je tijd in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

De leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Geen abonnement

Bij de losse soChicken cursussen zit je nergens aan vast.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus heeft een minimumlengte van ongeveer drie weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Er zijn pauzes ingebouwd zodat je de stof echt verspreidt over meerdere dagen, maar je bepaalt zelf hoe lang je erover wilt doen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen die moeite heeft om zichzelf in de hand te houden. Als je graag zou willen werken aan bepaalde taken, maar je er gewoon niet toe kunt zetten. Of dat nu gebeurt op je studie, op je werk, in je bedrijf of in het huishouden. Deze cursus maakt je uitstelgedrag minder problematisch en helpt je stap voor stap gedisciplineerder en productiever te worden.

Hoe vaak kan ik de cursus doen?

Zo vaak als je wilt. Je kunt altijd terugbladeren om eerdere lessen nogmaals te volgen, of de hele cursus opnieuw opstarten en helemaal opnieuw beginnen.

Is deze cursus onderdeel van het Broednest lidmaatschap?

Nee, deze cursus staat los van het Broednest.

Dit is een uitgebreide cursus die je helpt een snelle transformatie te doorlopen. In deze cursus gaan we echt de diepte in en behandelen we uitstelgedrag van alle kanten.

In het Broednest vind je diverse compacte cursussen die je helpen op een dagelijkse basis kleine stappen te zetten.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Kies eieren voor je tijd in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven. Zonder abonnement - je zit dus nergens aan vast.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 14 dagen garantie op iedere losse cursus. Als de cursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursussen, vanaf al je favoriete apparaten - zonder tijdslimiet.

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Schrijf je in en ga direct aan de slag. Versla je uitstelgedrag in een paar weken of ontvang je geld terug.

Normale prijs: 99

Nu éénmalig: 69,00

Direct aanmelden

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net
?