«
Weg met je onzekerheid - zelfvertrouwen cursus

Eindelijk verlost van je onzekerheid. Ontdek hoe duizenden deelnemers met deze cursus hun zelfvertrouwen een enorme boost gaven.

Volg cursus direct

14.000+ deelnemers

Zoveel blije gezichten! Duizenden deelnemers gingen je voor.

Bekroonde aanpak

Mijn praktische aanpak heeft meerdere awards in de wacht gesleept.

100.000+ boeken

Mijn boeken zijn nationale bestsellers en hebben honderden 5-sterren reviews.


Gezien in o.a.:

soChicken in Flow soChicken op RTL4 soChicken op SBS6 soChicken op NPO soChicken in Libelle soChicken bij Koffietijd soChicken in Happinez soChicken in AD soChicken in Volkskrant soChicken op BNR soChicken in Trouw soChicken in Telegraaf

Eindelijk helemaal jezelf zijn

Jelle Hermus

Helemaal jezelf zijn. Dat is waar we het over gaan hebben in deze online zelfvertrouwen cursus. Schijt leren hebben aan wat anderen van je denken. Niet om onaardig te zijn. Maar om jezelf te kunnen zijn.

Het is jouw leven, waarom ben je zo vaak bezig met wat anderen van je vinden? Het belangrijkste is dat jij gelukkig bent. Dat jij je leven de moeite waard vindt. Dat jij weet en gelooft dat je het waard bent om succesvol te zijn, liefde te ontvangen en gelukkig te zijn.

We worstelen van tijd tot tijd allemaal met ons zelfvertrouwen. Dat geldt ook voor mij. Hoewel het van buiten altijd lijkt alsof ik alles op orde heb, worstelde ik in het verleden ook met mijn zelfvertrouwen. Ik gebruikte perfectionisme om mijn onzekerheid te verstoppen, en vond mezelf vaak niet goed genoeg.

Heb jij het idee dat je niet goed genoeg bent? Dat je niet helemaal jezelf mag zijn? Dat je moet veranderen voordat mensen van je kunnen houden? Onzekerheid is normaal. Maar dat wil niet zeggen dat het wenselijk is. Een leven vol zelfvertrouwen voelt namelijk ontzettend bevrijdend.

Een leven vol zelfvertrouwen betekent elke dag helemaal jezelf durven zijn. Ja, dat is eng. En het is ook geweldig.

Huh? Ik mag helemaal mezelf zijn?

Helemaal. En weet je wat?

 • Je hoeft niet te veranderen.
 • Je hoeft niet mooier te worden.
 • Je hoeft niet beter te worden.
 • Je hoeft je niet anders voor te doen.
 • Je hoeft zelfs geen assertieve freak te worden, of een arrogante kwast die iedereen laat blijken hoe geweldig hij is.

Wat een opluchting.

Het enige dat je hoeft te doen is jezelf leren accepteren zoals je bent. Moeilijk? Misschien. Maar ik kan je dit vertellen: een leven lang onzeker zijn is veel moeilijker.

En zo moeilijk hoeft het niet te zijn. We zijn bij soChicken sterren in het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom heb ik deze online zelfvertrouwen cursus ontwikkeld. Zelfvertrouwen is belangrijk maar soms lastig. Ik wil dat proces zo eenvoudig mogelijk maken. Met verhalen, opdrachten en open vragen die je aan het denken zetten.

Deze online zelfvertrouwen cursus is gebaseerd op effectieve psychologische technieken, mijn jarenlange ervaring met mijn werk voor soChicken en persoonlijke anekdotes die je aan het denken zetten. Dat alles is samengepakt in onze leeromgeving.

Je volgt deze online zelfvertrouwen cursus in je eigen soChicken leeromgeving, onze super-effectieve leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven. Je volgt de cursus online in je eigen account vanaf je tablet, smartphone of pc.

De cursus begeleidt je stap voor stap naar een leven met meer zelfvertrouwen. Het enige dat je hoeft te doen is lezen, vragen beantwoorden en op de grote knop blijven drukken.

Leef voor jezelf, niet voor anderen

Wat maakt het uit wat anderen van je denken? Weet je, het is jouw leven. Als je het besteedt aan het tevreden houden van anderen, dan is het eigenlijk hun leven. En dat is onzin, want deze mensen hebben al een leven.

Met andere woorden: het is jouw taak om je leven te gebruiken zodat je echt jezelf kunt zijn. Zodat je jouw dromen kunt vormgeven, je eigen fouten kunt maken, je eigen lessen kunt leren.

Met behulp van deze online zelfvertrouwen cursus leer je hoe je respectvol schijt kunt hebben aan wat anderen van je vinden. Niet om te schoppen of om mensen te pesten. Maar omdat je vooral bezig bent met jezelf zijn.

 • Word eindelijk helemaal jezelf. En durf altijd en overal jezelf te zijn.
 • Twijfel niet meer aan jezelf. Geloof dat je waardevol bent, en dat je je dromen waar kunt maken.
 • Denk goed over jezelf. Weet dat je genoeg bent.
 • Verminder stress en ervaar meer plezier. Je leven wordt leuker en moeitelozer met meer zelfvertrouwen.

Ja, jij bent goed genoeg. En met behulp van deze online zelfvertrouwen cursus ga je het ein-de-lijk geloven.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

De cursus wordt daardoor steeds beter. Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.3 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 9.5
  “Concrete informatie waar je direct iets mee kunt. Leest makkelijk weg. Al met een paar minuten per dag geeft het je dagelijkse zelfvertrouwen een boost. Dank je wel!”
  Mark
 • Beoordeling: 10
  “Een goed opgebouwde overzichtelijke cursus.\r\nHet heeft bij mij zeker een positievere mindset gegeven met meer zelfvertrouwen. \r\nFijn om de stappen bij de hand te hebben en om nog eens door te nemen in tijden van weer minder zelfvertrouwen. ”
  Cor
 • Beoordeling: 9.5
  “Fantastische cursus. Compleet, motiverend, positief, kleine stapjes, gevarieerd en begrijpelijk.”
  Anneke
 • Beoordeling: 9.9
  “super praktische en confronterende cursus. Je moet het wel in de praktijk b rengen en niet alleen maar lezen. Het is alsof je constant in de spiegel zit te kijken. Erg originele cursus, waardoor het geleerde ook beter beklijft.”
  Gerard
 • Beoordeling: 10
  “Fijne cursus waar ik absoluut mee verder kan. Het inspireert me om er mee aan de slag te gaan. Kleine stapjes, elke dag opnieuw, en dan wordt het nóg leuker… En dat op m’n 69e😄😄”
  Hanny (71)
 • Beoordeling: 8
  “Deze curcus geeft je een boost De lessen geven een positieve kijk op jezelf en je handelen het heeft me diverse momenten bewogen om voor mezelf te kiezen en om met overtuiging te overwegen "wil ik dit voor mijzelf ook graag, of doe ik het meer voor de ander?" ”
  Divera
 • Beoordeling: 9
  “Fijne cursus die met duidelijke voorbeelden en humor je laat nadenken over de eigen gedrag en mogelijkheden. Het geeft je een andere manier van kijken mee, heldere vragen die je aan het denken zetten. ”
  Lisa
 • Beoordeling: 9.4
  “Ook al weet je al best veel over het onderwerp, deze cursus neemt je op een overzichtelijke reis door het onderwerp zelfvertrouwen. Het geeft informatie, geeft praktische tips en daagt je uit om te reflecteren op je eigen ontwikkeling. Je wordt op een prettige manier "met je neus op de feiten gedruk" zodat je bewust wordt van je eigen proces. Het is goed geschreven met de no-nonsense en humor die we van SoChicken gewend zijn. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gedaan en zal er in de toekomst nog regelmatig naar terugkeren om weer even te levellen met mezelf. ”
  Martine
 • Beoordeling: 9
  “Ik heb lang getwijfeld of ik aan deze cursus zou deelnemen of niet. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Geen dag spijt van gehad. Ik heb er zoveel geleerd! Het meest belangrijke is dat ik van mezelf begin te houden en mezelf niet wegcijferde voor anderen. Mijn grenzen aangeven gaat mij nu ook steeds makkelijker af. En het lukt mij steeds beter om schijt te hebben aan wat anderen van mij vinden zonder dat ik er een naar gevoel aan overhoud. En deze cursus blijft altijd tot mijn beschikking, mocht ik ergens meezitten dan kan ik de onderwerpen weer terug lezen om even bij tanken! Dank hiervoor Jelle!”
  Fatima

Begin direct en vergroot je zelfvertrouwen in een paar weken

Deze online cursus is de korte route naar blakend zelfvertrouwen. Dat wil zeggen dat je meer resultaat krijgt in minder tijd. Hoe dat kan? Simpel - ik richt me enkel op die paar technieken die écht verschil maken. De rest laten we links liggen.

Minimalisme dus - we richten ons op de essentie!

Om die reden kan deze online cursus je net zoveel resultaat opleveren als een coaching traject. Met het subtiele verschil dat een coachingstraject al snel meer dan 600 euro kost.

Normaal bied ik deze cursus aan voor 99 euro. Maar omdat niet iedereen dit bedrag bij de hand heeft en ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, verkoop ik de cursus tijdelijk voor slechts 69 euro!

Ga je deze investering in jezelf maken? Kies je voor de korte route richting blakend zelfvertrouwen? Ik weet dat je er geen spijt van zult krijgen. En gebeurt dat wel - dan heb je 14 dagen garantie en krijg je gewoon je geld terug. Want ik sta volledig achter deze cursus.

Als je je nu inschrijft kun je direct aan de slag - en kun je vandaag nog beginnen met het verbeteren van je leven. Stel je voor hoe fijn het voelt als je je goed in je vel voelt. Hoeveel je kunt bereiken in je leven - je relaties.

Laten we beginnen. Profiteer van de tijdelijke aanbieding en verbeter je leven vanaf vandaag!

Zelfvertrouwen cursus video

Onlangs is de cursus volledig geüpdatet én hebben we een bonus video toegevoegd waarin ik veelgestelde vragen beantwoord over zelfvertrouwen opbouwen.

Direct aan de slag

Krijg direct toegang tot deze online zelfvertrouwen cursus, vergroot je zelfvertrouwen, bevrijd jezelf van onzekerheid en maak je leven leuker dan ooit.

Normale prijs: 99

Nu éénmalig: 69,00

Geen abonnement. Je kunt direct beginnen met de cursus.

Direct aanmelden

Vertrouwd door miljoenen lezers

We broeden met soChicken op een liefdevolle samenleving in kleine stappen, en we boeken steeds meer resultaat. 💛

Honderdduizenden lezers per maand

soChicken, de soChicken app en het Broednest ontvangen maandelijks honderdduizenden bezoekers. Dat zijn tientallen stampvolle Ziggo Domes!

soChicken is al sinds 2004 een vertrouwd gezicht voor honderdduizenden mensen in o.a. Nederland en Vlaanderen. Onze gratis soChicken app staat geïnstalleerd op meer dan 200 duizend toestellen.

Tienduizenden tevreden cursisten

We zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van praktische, leuke, toonaangevende en vooral effectieve online cursussen.

Zowel in onze leeromgeving als in het Broednest hebben we tienduizenden deelnemers mogen helpen.

Auteur van 2 nationale bestsellers

Onze boeken Steeds leuker en Leven met wind mee kwamen binnen in de nationale bestsellerlijst op nummer 2 en nummer 1. Steeds leuker viel zelfs in de prijzen en is vertaald in het Duits.

De boeken werden al meer dan 100 duizend keer verkocht en ontvingen beiden honderden 5-sterren reviews op o.a. Bol.com.

Het wordt steeds leuker

Jelle Hermus (de oprichter van soChicken) wordt regelmatig uitgenodigd om zijn inzichten te delen in bladen, kranten, radio- en televisieprogramma's, online platforms en podcasts.

Zijn tips en inzichten worden gebruikt in bedrijven, door leerkrachten en zelfs door psychologen om meer mensen te helpen. Jelle wordt bovendien regelmatig gevraagd om lezingen te geven bij organisaties.


Inhoud van Schijt - Loslaten wat mensen van je denken

Deze online cursus bestaat uit 4 modules en 22 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Je zelfvertrouwen leren begrijpen

  Laten we eens uitzoeken wat zelfvertrouwen nu precies is, en waarom het zo belangrijk is. Geen zorgen, we maken er geen ingewikkeld psychologisch gedoe van. Maar als je jezelf beter begrijpt, dan kun je het beter veranderen.

  6 lessen
 • Module 2 Jezelf leren accepteren

  Om je zelfvertrouwen op te bouwen is het belangrijk dat je jezelf leert accepteren. Daar gaan we in deze module dieper op in.

  6 lessen
 • Module 3 Verantwoordelijkheid nemen

  Feiten zijn je vriend. In deze module bespreken we het belang van zelf verantwoordelijkheid nemen voor het opbouwen van je zelfvertrouwen.

  6 lessen
 • Module 4 Respectvol schijt hebben aan anderen

  Schijt hebben is belangrijk om lekker je eigen weg te kunnen bewandelen. In deze module ontdek je hoe je helemaal jezelf kunt zijn, en hoe je stopt je druk te maken over wat anderen van je denken. Zónder onaardig te zijn.

  5 lessen
 • Bonus     Vraag & antwoord video
  Video waarin ik veelgestelde vragen beantwoord over zelfvertrouwen ontwikkelen.
  30+ minuten

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de online cursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je soChicken leeromgeving. Deze leeromgeving remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Schijt - Loslaten wat mensen van je denken volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Schijt - Loslaten wat mensen van je denken in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

De leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Geen abonnement

Bij de losse soChicken cursussen zit je nergens aan vast.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Hoe lang duurt deze online zelfvertrouwen cursus?

Deze online zelfvertrouwen cursus heeft een minimumlengte van ongeveer drie weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Er zijn pauzes ingebouwd zodat je de stof echt verspreidt over meerdere dagen, maar je bepaalt zelf hoe lang je erover wilt doen.

Voor wie is deze online zelfvertrouwen cursus geschikt?

Voor iedereen die zijn zelfvertrouwen stap voor stap wil vergroten. Deze online zelfvertrouwen cursus is bedoeld voor mensen die goed functioneren, maar merken dat ze beperkt worden door een laag zelfbeeld. Indien je lage zelfbeeld op dit moment leidt tot destructief gedrag (verslaving, eetstoornissen etc.), zoek dan hulp via de huisarts.

Wat is mijn leeromgeving?

De soChicken leeromgeving is een plek waar je kunt inloggen met jouw persoonlijke wachtwoord, en waar je deze online zelfvertrouwen cursus volgt. En als je klaar bent met deze cursus kun je op elk moment andere cursussen activeren om verder te groeien.

Is deze cursus onderdeel van het Broednest lidmaatschap?

Nee, deze cursus staat los van het Broednest.

Dit is een uitgebreide cursus die je helpt een snelle transformatie te doorlopen. In deze cursus gaan we echt de diepte in en behandelen we zelfvertrouwen van alle kanten.

In het Broednest vind je diverse compacte cursussen die je helpen op een dagelijkse basis kleine stappen te zetten.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Schijt - Loslaten wat mensen van je denken in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven. Zonder abonnement - je zit dus nergens aan vast.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 14 dagen garantie op iedere losse cursus. Als de cursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursussen, vanaf al je favoriete apparaten - zonder tijdslimiet.

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Krijg direct toegang tot deze online zelfvertrouwen cursus, vergroot je zelfvertrouwen, bevrijd jezelf van onzekerheid en maak je leven leuker dan ooit.

Normale prijs: 99

Nu éénmalig: 69,00

Direct aanmelden

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net
?