«
Weg met je onzekerheid - zelfvertrouwen cursus

Eindelijk verlost van je onzekerheid. Ontdek hoe duizenden deelnemers met deze cursus hun zelfvertrouwen een enorme boost gaven.

Helemaal jezelf durven zijn - ongeacht wat anderen van je denken. Klinkt onmogelijk? Het is makkelijker dan je denkt. Deze online cursus is de korte route richting blakend zelfvertrouwen. Ontdek hoe dat zit, en hoe het ook jouw leven kan veranderen.

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

Schijt hebben en eindelijk helemaal jezelf zijn

Jelle Hermus

Precies. Schijt. Dat is waar we het over gaan hebben in deze online zelfvertrouwen cursus. Schijt leren hebben aan wat anderen van je denken. Niet om onaardig te zijn. Maar om jezelf te kunnen zijn.

Het is jouw leven, waarom ben je zo vaak bezig met wat anderen van je vinden? Het belangrijkste is dat jij gelukkig bent. Dat jij je leven de moeite waard vindt. Dat jij weet en gelooft dat je het waard bent om succesvol te zijn, liefde te ontvangen en gelukkig te zijn.

We worstelen van tijd tot tijd allemaal met ons zelfvertrouwen. Dat geldt ook voor mij. Hoewel het van buiten altijd lijkt alsof ik alles op orde heb, worstelde ik in het verleden ook met mijn zelfvertrouwen. Ik gebruikte perfectionisme om mijn onzekerheid te verstoppen, en vond mezelf vaak niet goed genoeg.

Heb jij het idee dat je niet goed genoeg bent? Dat je niet helemaal jezelf mag zijn? Dat je moet veranderen voordat mensen van je kunnen houden? Onzekerheid is normaal. Maar dat wil niet zeggen dat het wenselijk is. Een leven vol zelfvertrouwen voelt namelijk ontzettend bevrijdend.

Een leven vol zelfvertrouwen betekent elke dag helemaal jezelf durven zijn. Ja, dat is eng. En het is ook geweldig.

Huh? Ik mag helemaal mezelf zijn?

Helemaal. En weet je wat?

 • Je hoeft niet te veranderen.
 • Je hoeft niet mooier te worden.
 • Je hoeft niet beter te worden.
 • Je hoeft je niet anders voor te doen.
 • Je hoeft zelfs geen assertieve freak te worden, of een arrogante kwast die iedereen laat blijken hoe geweldig hij is.

Wat een opluchting.

Het enige dat je hoeft te doen is jezelf leren accepteren zoals je bent. Moeilijk? Misschien. Maar ik kan je dit vertellen: een leven lang onzeker zijn is veel moeilijker.

En zo moeilijk hoeft het niet te zijn. We zijn bij soChicken sterren in het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom heb ik deze online zelfvertrouwen cursus ontwikkeld. Zelfvertrouwen is belangrijk maar soms lastig. Ik wil dat proces zo eenvoudig mogelijk maken. Met verhalen, opdrachten en open vragen die je aan het denken zetten.

Deze online zelfvertrouwen cursus is gebaseerd op effectieve psychologische technieken, mijn jarenlange ervaring met mijn werk voor soChicken en persoonlijke anekdotes die je aan het denken zetten. Dat alles is samengepakt in onze leeromgeving.

Je volgt deze online zelfvertrouwen cursus in je eigen soChicken leeromgeving, onze super-effectieve leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven. Je volgt de cursus online in je eigen account vanaf je tablet, smartphone of pc.

De cursus begeleidt je stap voor stap naar een leven met meer zelfvertrouwen. Het enige dat je hoeft te doen is lezen, vragen beantwoorden en op de grote knop blijven drukken.

Leef voor jezelf, niet voor anderen

Wat maakt het uit wat anderen van je denken? Weet je, het is jouw leven. Als je het besteedt aan het tevreden houden van anderen, dan is het eigenlijk hun leven. En dat is onzin, want deze mensen hebben al een leven.

Met andere woorden: het is jouw taak om je leven te gebruiken zodat je echt jezelf kunt zijn. Zodat je jouw dromen kunt vormgeven, je eigen fouten kunt maken, je eigen lessen kunt leren.

Met behulp van deze online zelfvertrouwen cursus leer je hoe je respectvol schijt kunt hebben aan wat anderen van je vinden. Niet om te schoppen of om mensen te pesten. Maar omdat je vooral bezig bent jezelf zijn.

 • Word eindelijk helemaal jezelf. En durf altijd en overal jezelf te zijn.
 • Twijfel niet meer aan jezelf. Geloof dat je waardevol bent, en dat je je dromen waar kunt maken.
 • Denk goed over jezelf. Weet dat je genoeg bent.
 • Verminder stress en ervaar meer plezier. Je leven wordt leuker en moeitelozer met meer zelfvertrouwen.

Ja, jij bent goed genoeg. En met behulp van deze online zelfvertrouwen cursus ga je het ein-de-lijk geloven.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

De cursus wordt daardoor steeds beter. Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.2 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 8.5
  “Ik vond het leerzaam om de cursus te doen en ga verschillende lessen zeker nog eens herhalen. Heel handig om een cursus op je telefoon te doen in je eigen tempo. En je bepaalt zelf de diepgang. Dankzij de cursus ben ik me weer een beetje bewuster geworden van mezelf. Dankjewel Jelle!”
  Rob
 • Beoordeling: 9.5
  “Deze cursus heeft me heel krachtig gemaakt. Ik ben daardoor klaar voor mijn nieuwe, uitdagende baan. Ik ben veel zelfverzekerder nu en het mooie is dat door wat ik eruit heb gehaald en opgeschreven, inclusief de antwoorden van mij op de vragen, ik een prachtig inspirerend naslagwerk heb. Om zo in mijn kracht te kunnen blijven.”
  Jacoline
 • Beoordeling: 10
  “Fijne cursus heeft mij enorm geholpen doordat je dingen anders bekijkt”
  Astrid
 • Beoordeling: 9
  “Een leuke cursus waar ik meer motivatie heb gekregen om het leven anders te zien en meer tevreden zijn met mezelf en kleine stappen gedaan om iets te veranderen waar ik gelukkig van word”
  Ranka
 • Beoordeling: 9
  “Gewoon doen je zult zien dat het je echt helpt. ”
  Klaas uit Lelystad
 • Beoordeling: 8
  “Leuke cursus die in korte duidelijke lessen de onderwerpen uiteen zet. Je wordt zelf aan het nadenken gezet en gewezen op je eigen valkuilen. Met plezier de cursus gevolgd.”
  Wilna
 • Beoordeling: 10
  “Al jaren wil ik graag een andere wending aan mijn leven geven. Van een leven vol onzekerheden en gebrek aan zelfvertrouwen naar een leven dat radicaal de andere kant opgaat. Deze cursus leert je op een directe en simpele manier om dat te bereiken. Voor mij zijn met deze cursus de grote veranderingen die ik wil in mijn leven echt begonnen.”
  Jan (56) uit Zeist
 • Beoordeling: 10
  “Deze mooie, toegankelijke cursus is met hart en ziel geschreven. Duidelijk en herkenbaar, een aanrader voor iedereen.”
  Erna-rokaya uit Roermond
 • Beoordeling: 9
  “Deze cursus vond ik fijn om te doen. Ik keek er iedere dag naar uit om een volgende les te mogen doen en heb de cursus ook echt afgemaakt. Ik moet nog wel hard aan het werk maar deze cursus heeft me wel op het goede spoor gezet. Ik ga deze cursus nog een aantal keer nalezen.”
  Marijke

Begin direct en vergroot je zelfvertrouwen in een paar weken

Deze online cursus is de korte route naar blakend zelfvertrouwen. Dat wil zeggen dat je meer resultaat krijgt in minder tijd. Hoe dat kan? Simpel - ik richt me enkel op die paar technieken die écht verschil maken. De rest laten we links liggen.

Minimalisme dus - we richten ons op de essentie!

Om die reden kan deze online cursus je net zoveel resultaat opleveren als een coaching traject. Met het subtiele verschil dat een coachingstraject al snel 300 euro kost.

Ik zou deze cursus kunnen verkopen voor 300 euro, maar dat doe ik niet. Ik wil geen exclusief clubje creëren - ik wil dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de tips.

Daarom is de prijs van de cursus 99 euro. Voor de prijs van twee coachingsessies ontvang je de waarde van een compleet coachingstraject. En je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Maar omdat niet iedereen dit bedrag bij de hand heeft, ben ik begonnen met een experiment. En ik denk dat het je aanspreekt.

Momenteel verkoop ik de cursus namelijk voor slechts 59 euro! Maar zoals gezegd, deze prijsverlaging is een experiment. De prijs kan elk moment weer verhoogd worden.

Ga je deze investering in jezelf maken? Kies je voor de korte route richting blakend zelfvertrouwen? Ik weet dat je er geen spijt van zult krijgen. En gebeurt dat wel - dan heb je 14 dagen garantie en krijg je gewoon je geld terug. Want ik sta volledig achter deze cursus.

Als je je nu inschrijft kun je direct aan de slag - en kun je vandaag nog beginnen met het verbeteren van je leven. Stel je voor hoe fijn het voelt als je je goed in je vel voelt. Hoeveel je kunt bereiken in je leven - je relaties.

Laten we beginnen. Profiteer van de tijdelijke aanbieding en verbeter je leven vanaf vandaag!

Direct aan de slag

Krijg direct toegang tot deze online zelfvertrouwen cursus, vergroot je zelfvertrouwen, bevrijd jezelf van onzekerheid en maak je leven leuker dan ooit.

Normale prijs: € 99

Nu: 59,00

Je kunt direct beginnen met de cursus.

Direct inschrijven

Vertrouwd door miljoenen lezers

We broeden met soChicken op een liefdevolle samenleving in kleine stappen, en we boeken steeds meer resultaat. 💛

Ruim 1 miljoen lezers per maand

soChicken, de soChicken app en het Broednest ontvangen maandelijks ruim 1 miljoen bezoekers. Dat zijn bijna 60 stampvolle Ziggo Domes!

soChicken is al sinds 2004 een vertrouwd gezicht voor honderdduizenden mensen in o.a. Nederland en Vlaanderen. Onze gratis soChicken app staat geïnstalleerd op meer dan 200 duizend toestellen.

Tienduizenden tevreden cursisten

We zijn al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in het verstrekken van praktische, leuke, toonaangevende en vooral effectieve online cursussen.

Zowel in onze leeromgeving als in het Broednest hebben we tienduizenden deelnemers mogen helpen.

Auteur van 2 nationale bestsellers

Onze boeken Steeds leuker en Leven met wind mee kwamen binnen in de nationale bestsellerlijst op nummer 2 en nummer 1. Steeds leuker viel zelfs in de prijzen en is vertaald in het Duits.

De boeken werden al meer dan 100 duizend keer verkocht en ontvingen beiden honderden 5-sterren reviews op o.a. Bol.com.

Het wordt steeds leuker

Jelle Hermus (de oprichter van soChicken) wordt regelmatig uitgenodigd om zijn inzichten te delen in bladen, kranten, radio- en televisieprogramma's, online platforms en podcasts.

Zijn tips en inzichten worden gebruikt in bedrijven, door leerkrachten en zelfs door psychologen om meer mensen te helpen. Jelle wordt bovendien regelmatig gevraagd om lezingen te geven bij organisaties.

Gezien in o.a.:

soChicken in Flow soChicken in Libelle soChicken in Happinez soChicken in Margriet More soChicken in AD soChicken op Radio 1 soChicken op NPO 3 soChicken in Quest soChicken op BNR soChicken bij Koffietijd soChicken in Trouw soChicken op RTL4

Inhoud van Schijt - Loslaten wat mensen van je denken

Deze online cursus bestaat uit 4 modules en 22 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Je zelfvertrouwen leren begrijpen
 • Module 2 Jezelf leren accepteren
 • Module 3 Verantwoordelijkheid nemen
 • Module 4 Respectvol schijt hebben aan anderen

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de online cursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je soChicken leeromgeving. Deze leeromgeving remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Schijt - Loslaten wat mensen van je denken volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Schijt - Loslaten wat mensen van je denken in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

De leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je leeromgeving verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Hoe lang duurt deze online zelfvertrouwen cursus?

Deze online zelfvertrouwen cursus heeft een minimumlengte van ongeveer drie weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Er zijn pauzes ingebouwd zodat je de stof echt verspreidt over meerdere dagen, maar je bepaalt zelf hoe lang je erover wilt doen.

Voor wie is deze online zelfvertrouwen cursus geschikt?

Voor iedereen die zijn zelfvertrouwen stap voor stap wil vergroten. Deze online zelfvertrouwen cursus is bedoeld voor mensen die goed functioneren, maar merken dat ze beperkt worden door een laag zelfbeeld. Indien je lage zelfbeeld op dit moment leidt tot destructief gedrag (verslaving, eetstoornissen etc.), zoek dan hulp via de huisarts.

Wat is mijn leeromgeving?

De soChicken leeromgeving is een plek waar je kunt inloggen met jouw persoonlijke wachtwoord, en waar je deze online zelfvertrouwen cursus volgt. En als je klaar bent met deze cursus kun je op elk moment andere cursussen activeren om verder te groeien.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Schijt - Loslaten wat mensen van je denken in je eigen super-effectieve soChicken leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 14 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de cursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursussen, vanaf al je favoriete apparaten - zonder tijdslimiet.

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Krijg direct toegang tot deze online zelfvertrouwen cursus, vergroot je zelfvertrouwen, bevrijd jezelf van onzekerheid en maak je leven leuker dan ooit.

Normale prijs: € 99

Nu: 59,00

Direct inschrijven

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net
?